RESFEBER

Idag satte resfebern in på allvar. Jag är grymt nervös, men framför allt förväntansfull.

Jag har velat åka till Sydafrika i hela mitt liv, och om två dagar så är jag där! Det är ju helt sjukt.
Men just nu kan jag bara oroa mig inför flygen. Inte just att flyga, men att komm på flygen. Vi ska mellanlanda i Frankfurt och byta plan där, och Frankfurt är ett av mina topp-fem hatställen hittills. Det finns inget mer invecklat alltså. Jag är så rädd att vi inte kommer hitta eller hinna till planet, att vi ska missa det, att det ska bli strul med biljetterna, osv osv osv. Fy fanken.

Och så är jag nervös för att vara i Johannesburg, en enligt vad jag har hört väldigt kriminell stad. Känns inte så tryggt alls. Men det är skönt att vi är två, så tillsammans ska vi nog lösa det!

Nu måste jag lugna ner mig med en kopp te.

Min och Elins plan är att spela in videoklipp och försöka få upp på facebook eller så, men vi vet ju inte om det kommer funka mitt ute i vildmarken. Hoppas kan man ju alltid!

Trevligt, trevligt

Idag kollade vi på dramapjäserna som dramagruppen hade gjort- faaasen vad jag skrattade! Höll på att vika mig av skratt av bög-hassel, greve-pierre, lärar-gino, mamma-elin, grevinne-cissi och alla andra grymma. Det var så jäkla kul! Nu hoppas vi på att de sätter upp en pjäs som alla kan komma och titta på, för det hade varit oslagbart!

När jag kom hem blev jag på skitdåligt humör. Helt utan anledning! Jag har iiingen aning om varför men jag var så jeffla pissed. Och självklart ska alla runtomkring börja bli så äckligt irriterande, just precis då! (Jo det var så det var).
Dra mig i håret, fälla mig när jag går, spotta i mina flingor, gömma mina nycklar och köra min undulat i mixern. Så dålig stil va. Blir bara väldigt irriterad.







PS Jag varnar för eventuell överdrift i detta inlägg DS


Vrooooom

Idaag har jag äntligen tagit körkort!! :D:D

Fy bövelen vad nervös jag var. Det var nog den mest nervösa stunden jag upplevt hittills. Men nu är det ööver! :D
Wihoo!!

Det dröjde inte länge förrän familjen Englund fick finbesök (som min pappa säkert skulle kallat sin älskade bil), och blev dragandes med mig i några timmar. Det är sånt man får tåla! :D

He

Ciaao

Igår var det samling hos Lydia där vi tittade på 8 Mile! En bra film, men den fordrar ett lite starkare psyke än mitt för jag tycker bara synd om alla hela tiden. Men det slutade rätt bra ändå.
Bra kväll.

Idag har jag inte gjort nåååånting. Alls faktiskt. Jag vaknade klockan TVÅ, hör och häpna. Turns out att pensionärslivet bara är välkommet hos mig sisådär en eller två gånger om året. Sen får det vara nog.
Har försökt mig på lite matte. Gick inte så bra. Fokus ligger på annat för tillfället!

Nu blir det sängen, guten Nacht

Steeeewie

Idag har jag varit och hälsat på vår lilla olyckling tillsammans med Lundborg och Lydia. Stackars Fredrika har fått pinnar inopererade i foten =( Röntgenbilderna såg inte roliga ut alltså...
efter det blev det precis som jag trodde att det skulle bli. Jag däckade på soffan och tittade på teve. Och gjorde engelska och svenska då så klart.

Nu skrattar jag högt åt Family Guy, så jäkla grymt!


Future life coach, H*** Yeah

Det slog mig just hur patetisk jag är. Slog mig hååårt.

Varje dag sitter jag och lyssnar på BD som sjunger: ´"Let not TV run our lives", och tänker, hm, åh vilken bra låt, de har så rätt, jag håller med!
Sen är jag helt lyrisk efter låten.
Går i skolan hela dagen, och vad händer sen?

Julia kutar till busshållplatsen.
Varför?
Därför att först är det Top Model på TV, direkt efter det kommer ProjectR Runway. Sen kan man slå om till sexan och kolla på Simpsons/HIMYM/Family Guy ända fram till klockan sex när Cops börjar. Därefter, Simpsons igen innan Paradise Hotel!

Ja men just det Julia.
Gud så rätt de hade hörrö!

Jag tror jag ska bli någon slags livscoach när jag blir äldre.
TOPP

Söndagkväll

Föraktade söndagskväll.

Finns det någon dag i veckan som man ogillar mer än söndagar? Inte ens måndagar tar hem det priset.
Hur som helst så sitter jag och försöker brainstorma företag. Jag och Elin åker ju till Sydafrika om ett par veckor och är ute efter sponsring! Lite väl sent kan tyckas, men bättre sent än aldrig tycker vi! Om någon kommer på något, i princip vad som helst får ni gärna säga till!


Julieta

Den här helgen har jag provat på hur det är att leva som pensionär. Nej, jag ljög kanske lite nu, jag har BEMÄSTRAT hur det är att leva som pensionär! Ärlig talat, ni kan leta jorden runt, ni hittar inte en kotte som kommer bli bättre pensionär än jag! I tell you...

Igår gick jag ....Nej jag måste börja med fredagen ju.
I fredags gick jag och Elin till vårt stammishak Andrum och planerade (vi gjorde faktiskt det den här gången) inför Sydafrika om drygt två veckor. Därefter åkte jag hem.

Punkt. Det var liksom allt jag gjorde! Jag gick och lade mig *trumvirvel* halv elva!
Hahaha. Lite patetiskt, men hey, ska man vara pensionär så ska man!
Eftersom jag sovit så crazy länge så gick jag upp HALV NIO på lördagen. På en lördag! Jag!

Sen kollade jag på Disneydags. För det var det enda som gick på TV förutom TV-shop. Och det är för nymodigt för en panchis. Eller något.
Sen han jag med allt det här: Övningsköra, hälsa på farfar, hälsa på Fredrika, övningsköra lite mer, äta korv med pappa, faila med kemin, faila med matten, baka muffins (väldigt många P-poäng*), försöka plugga lite till, titta på Pretty Woman,vara inne på datorn och slutligen gå och lägga mig klockan halv tolv!
Helt galet.

Idag då. Ja dagen är ju ung fortfarande, men nog har jag hunnit med en del redan. GIck upp klockan halv nio, tittade på Disneydags, varit ute och tittat på frosten, ätit muffins, och blåst liv i bloggen!


Ja.

Ni kan inte hitta någon mer effektiv än mig va?
Eller mer patetisk. Men det har inget med saken att göra.


*P-Poäng=pensionärspoäng

Mirakel

Okej. Nej, inte okej förresten.

Jag tror jag skyller på att jag varit död i en månad och just återuppstått. Ja. Det blir en supersanning.

PHHHHHEEEW

S, nu blåste jag liv i bloggen. (Hehehehe)

RSS 2.0