Skärpning

Jag har vaknat upp ur min vinterdvala idag, uppenbarligen.

Är på väg hem från bussen så sakteliga, går över bron och sätter luften i vrångstrupen...
DE HAR HUGGIT NER MITT KLÄTTETRÄD?!?! OCH LAGT MINA FINA HOPPSTENAR I EN DAMMIG HÖG!?!?!
Stannar med lätt gapande mun och tårar i ögonvrån. (Ja det är sant, jag hade faktiskt tårar i ögonen).
Med tunga steg går jag hem och frågar mamsen vad sjuttsingen som försiggår i världen egentligen.

"Julia de högg ner det trädet för två månader sen. Stenarna har legat sådär i flera dagar."

Eeh.

Va?

Och var fan har jag varit då?

Har jag kallhjärtat gått förbi dammiga lik varje dag i flera veckor utan att så mycket som dra efter andan?


Tillåt mig att ångra mig; jag har inte vaknat upp ur min dvala, jag har vaknat upp från min brutala omänsklighet. Pinsamt.
Skämmigt.
SKÄRPNING!


Tågluff 2

Åh jag har verkligen inte fått ett smack gjort idag! Det enda som flyger omkring i mitt huvud är våra tågluffar-planer, jag kan liksom inte släppa det! Matteboken ligger orörd framför mig, och har gjort det sen klockan tolv.
Vi gjorde en översiktlig planering igår, det är så mycket vi vill hinna med. Destinationerna än så länge ser ut som följer: (vi har såklart inte spikat någonting)

Göteborg
Amsterdam
Paris
Cinque Terre (Italienska rivieran)
Venedig
Kroatien (ev båtluff!)
Budapest
Wien
Krakow (Auschwitz)
Prag
Berlin
(Köpenhamn)
Göteborg

Nu minns jag inte den exakta ordningen på de sista städerna där, men något sånt! Ser fram emot det så mycket! Vi är inte säkra på hur länge vi blir borta. Man vill ju räkna med några svinn-dagar så att man helt spontant bara kan åka någonstnas helt oplanerat, eller stanna några dagar extra om man så vill. Det enda som hindrar (mig) är ju att jag fyller år. Det är ju inte superviktigt att vara hemma då, men med tanke på att Elin fyller år strax därefter så hade det varit najs att vara hemma tills dess...men det är långt kvar, det löser sig!
Enda staden vi egentligen saknar lite är Rom, men det blir en sån himla omväg.
Wiiii :D


Fantastiskt vackra Cinque Terre!!

Tåglöff

Tjingtjong

Sitter här med svarta hål av trötthet under ögonen, nästan utan krydd. Jag gick upp uuuuuuuuuuuuuurtidigt idag, omänskligt tidigt, så tidigt att jag inte ens hunnit vakna innan jag var hemifrån! Jag åkte in till gymmet och tränade så hårt att jag gick därifrån med darrande ben och inflammation i hjärtat, för att åka hem till Jennie på afternoon tea. Massa glada tjejor möttes jag av och en hel buffé med massa god plockmat och gottiga saker, åt så jag sprack.

Sen följde jag med en snabbis till Lydia och hälsade på DampDeco, den dampigaste hunden jag sett. Jättegullig var han, men han  var helt galen, out of his mind, kaotisk, hade 40-årskris, manodepressiv, uppåttjackad, sockerkick, you name it. Men söt var 'na.

Efter Lydia åkte jag hem och så kom Therese hit, och vi har planerat tågluff hela kvällen, fruktansvärt awesome är vad vi är. Vi har allt utplanerat in i minsta detalj; vilka tåg vi ska ta, vart vi ska bo, budget, hur många steg det är mellan tågstation och hostel, hur många gram pasta vi gör av med om dagen, antal centimeter våra naglar kommer växa och därmed totala slitaget på nagelsaxen, samt hur man klämmer in alla sevärdheter i en storstad på två ynka dagar.

Jädrigt effektiv dag om jag får säga det själv!






OBS! Texten ovan är 100% överdriven och bör inte i några avseenden tas på allar. Skala bort 58% så är du nära sanningen, alternativt ta bort adjektiven. Kan funka, har ej provat. Lycka till. (Det enda som inte är överdrivet är avsnittet om hunden. Det är helt sant. Han var jätterolig och hade damp, jag led lite med Lydia)

Hektiskt!

Shiet, första utandningen på tre dagar! (typ)
Jag har inte vart hemma ett skvatt, så idag ska jag ligga i soffan och titta på TV. Jag ska definitivt inte plugga matte, även om Tanja tanketelepaterar att jag borde. Shh på dig Tanja.

I tisdags gick jag upp rätt tidigt, åkte till banken och till stadium. Sen åkte jag hem, bytte väska, och rusade till bussen för att träffa Cissi och Lydia i stan. Sen blev det kompisbyte när jag träffade Elin en stund, innan jag fick skynda mig hem. Då åt jag middag med mamma och chillade en liten stund, innan det var träning borta i mölndal. Brottning var det, jobbigt var det, kul var det! Jag har träningsvärk överallt, och jag menar det. Verkligen överallt. Till och med halsen! Jag visste inte ens att det gick!
Efter det blev det snabbt hem, duscha och göra sig iordning för utgång på Hardrock med tjejerna! Det var görskoj, och sen sov jag hemma hos Cissi!
Onsdagen bjöd på träning på Worldclass med Vix, inklusive jacuzzi, bad och lunch på Steinbrenner och Nyberg efteråt. Sen var det snabba ryck hem och duscha, för att träffa nyss hemkommna Linn! Vi relaxade och tittade på film; The Bridge To Terabithia. Herre min skapare att jag lyckats gå miste om den filmen i så många år!!! Den är så fruktansvärt bra, och jag grät konstant i nästan halva filmen! Påminner mig så mycket om mig och en vän när vi var små.


Så här på torsdagen kan jag konstatera att jag vill vila mig. Big time!
Så godeftermiddag!


Oh dear

Efter en sista Twinrix-sprutan rör jag mig in mot stan med Vickan. Gym står på schemat.
Jag känner att det här är ett OH DEAR- moment...

13 Februari

Nämen hej. Zuuuuup'?

Oj vad jag inte pulls the cool style off. Den skippar vi.
Idag har varit den slappigaste dagen på ganska länge. Det kändes som en sån dag imorse när jag vaknade, så en sån fick det bli. Mycket filosoferande i högsta Julia-anda har det blivit, på gott och ont. Mest på ont. Det är så det brukar bli. Mitt sinne sinkar mitt humör i många fall känner jag, men det kan jag inte rå för.

Hemsedal-resan med N3b-människor och Jonas blev en riktigt bra historia. Det var görsköj hela veckan, för att tala göteborgska. En hel del skidåkning, lite udda sporter (såsom väldigt-kvick-halkning-in-i-träig-bastudörr, med ett blått knä som följd), och massa häng. Bara sånt där softhäng liksom. Najs.

Igår vart det filmkväll hos persson i Lindome, med L, J och E. Och så persson då det klart. Rullen var I Love You Man, en halvkul film typ. Den var helt okej. Vi kollade på Broder Daniel klipp på kvällskvisten, och det utlöste en held del tårar hos mig iallafall. Hemskt sorgligt. Det kanske var därför jag vaknade med världens mörkaste moln över huvudet i morse. Vem vet. Just nu vill jag bara att molnet ska släppa allt sitt regn så att det kan bli vitt och fluffigt igen. För att tala i gåtor.

Ett par avsnitt Grey's, Gossip Girl och HIMYM har jag också hunnit med idag. Eller "också". Vi stryker det eftersom det faktiskt är det enda som hunnits med, inklusive massivt matintag. Väldigt massivt.
Imorgon ska jag försöka åstadkomma något. Vårdcentral på morgonen, sen Worldclass med Vix. Och så träning på kvällen. Det orkar vi med, jahadå. (Såklart ;))


Wait for it

YEEEEES väskan är packad, klar och till och med stängd!!!
Det trodde jag aldrig.

Nu väntar jag bara på det där ögonblicket när jag kommer på: "Åh shit det där måste jag ju ha med mig..."

Knappfan

Tjolahopp!

Såhär dåligt kan vi ju dårakt inte ha det med uppdateringar! Så här kommer en. Rykande färsk.
Faktum är att jag nyss kom hem från stan. Det blev en kväll med ett par drinkar i stan med Therese, Olivia och kompani, ytterst trevligt. Jag har dessutom precis lyckats krångla mig ur ett problem!

Jag hade på mig en klänning som man knäppte i ryggen. Längst upp på dragkedjan, på insidan av klänningen satt en knapp. Det är precis på det stället som man inte riktigt når själv, alla tjejer som har något liknande vet precis vilket ställe jag pratar om. Det krävs akrobatiska konster. På väg in till stan så tänkte jag att nej, jag knäpper den inte för då kommer jag inte kunna knäppa upp den sen (mamma skulle ju sova när jag kom hem så hon kunde inte vara behjälplig). Men väl i stan så knäppte T den år mig, och så tänkte jag att okej bara hon hjälper mig att knäppa upp innan jag åker hem, glöm nu inte det Julia!!!
Tror ni jag kom ihåg det?


Neeeeej precis.
Jag har haft ett jävla jobb med att krångla mig ur den där klänningen. Den är tight också, i ett ostretchigt tyg vilket inte direkt underlättar! Men jag klarade det tillslut! Dagens bedrift for sure.

Och då har vi ändå krossat IBK Göteborg med 10-1 i innebandyn!

Wihoooooo

Idag är jag världens gladaste människa!
Jag har nämligen hittat världens snygggggggggaste ryggsäck! Den är brun och i skinn, och jag älskar den!
Det var Topshop som förgyllde min dag genom att ha den.

Det har varit en produktiv dag idag må jag säga. Först var det skola, sen var det massa fysikpluggande. Därefter blev det Vero Moda, Cubus, HM, BikBok, Gina Tricot och en del andra affärer i jakt på en snygg blus, och jag hittade en på Gina. Jag var inne på Cervera och kollade på glas, och vi satt på Burger King och åt pommes frites. Med vi menar jag Jag och Cissi naturligtvis:D!

Efter det åkte jag hem, och lämnade in CV på ett ställe. Därefter blev det en extremt kort, extremt kall, och icke att förglömma extremt våt springrunda. Nu har jag skickat in CV till ett par jobb till, och snart ska jag bänka mig framför Sveriges Mästerkock innan det blir Skype med min babe i USA!

Vilken bra dag. Eufori när den är som bäst.

RSS 2.0