Nothing tastes as good

Hejsanhejsan
Förlåt för dålig uppdatering. Jag hinner inte göra mycket mer än att jobba, spela lite innebandy och sova. Är lite sliten nu kan jag erkänna, men jag älskar mina jobb och tycker det är askul att arbeta!
Har fått sånt satans shoppingsug!! Jag som klarat mig så länge, jag vill bara ut och shoppa skor! Höga skor, med vrålhöga klackar som är bekväma att gå i. Svarta. Geee mig. Nu.
Kläder är jag ofantligt osugen på, av vissa skäl. Äckliga skäl. Fy.
Nu ska jag nog sova lite tror jag.
See ya

Stormen Julia

GALET vad jag har städat idag!

Grannarna har kommit in med blommor och choklad, och beklagat den tragiska nyheten att jag är döende i en svår sjukdom. När jag förklarar att jag städar bara så tittade de lite förvirrat på varandra. Jag svär på att jag hörde någon viska något om att "hämta männen i de vita rockarna". Är inte helt säker dock.

Hela nedervåningen kliniskt ren, luktar sommarblommor, nu är det övervåningen kvar. Jag känner mig lite som stormen Catrina. Fast typ tvärtom. Istället för att ställa till med oreda reder jag upp oredan. Men virvlandet är likadant!!

Och så är det faktiskt satans kul! Jag hoppar omkring i eufori till Timbuktus svängiga röst och rockar loss som värsta stjärnan. Jag är helt bergis sjukt snygg för tillfället.

Neeej plikten kallar, back to the dammsugare!



Så kan man tro att det känns att städa...SKJUT MIIIIG typ, men not with the Biggs it doesn't!

Jäkla bra dag

Hej! :D

Första utpustningen idag!
Har haft det så oförskämt bra på jobbet nu i ett par dagar att jag börjar tro att det är lugnet före stormen. Igår var det hemtjänst, och jag träffade så fantastiskt inspirerande människor. Största delen av min tid satt vi bara och pratade och delade minnen, så jäkla trevligt när sådant händer! Gick ifrån jobb 1 till jobb 2 med ett stort leende på läpparna.

Idag var det kontorsarbete, med världens trevligaste kollega. Börjar känna mig lite mer inne i rutinerna nu, och har upptäckt att en av de saker jag avskyr att göra mest faktiskt är riktigt roligt! Det gäller såklart att ringa samtal, har verkligen skytt det som pesten tidigare, men nu ser jag fram emot samtalen. Att jag idag fick äran att ta mitt första riktiga kundsamtal var belöning nog för den känslan! :D

Match har det spelats idag också, med Anna tillbaka som backkompis. Ser ni, det är för bra för att vara sant! Vi var trötta som små as, men det var ganska kul ändå, vi vann i slutändan trots en medioker insats.

Nu har jag precis bakat en kladdkaka med en twist av mig. Stora bitar av vit och ljus choklad har smält i kakan och gjort den saftig och krämig! Den blev lite bränd kan jag villigt erkänna, men insidan var lika god som den brukar vara!

PERFEKT DAG!

Nu ska jag däcka.
Behöver ladda alla krafter inför söndag...då blir det städning utan dess like innan päronen kommer hem.

Hushållerskan

Värkande vader, värkande lår, trött huvud.
Så kan man sammanfatta helgen!
Mycket innebandylir denna helg, och för att vara helt ärlig var det satans kul.

Första gången på ett x antal månader jag kände äkta spelglädje. Nu minns jag varför jag började spela från början:)

Í övrigt försöker jag hålla skenet uppe här hemma. Det där skenet av att jag visst har full pejl på läget, inte tappar bort väsentliga ägodelar fyra-tolv gånger per dag, eller titt som tätt går hemifrån med samtliga av husets lampor tända. Jag kan med andra ord absolut konstatera att jag är kapabel till att bo ensam:)
För att bevisa det kan jag ju då nämna att jag just hängde tvätt (som jag tvättat själv) och att en andra maskin är på gång (som jag tvättar SJÄLV)!

En jävel på att snabbstäda har jag blivit också.
Schvoop schvoop säger det och vips är hela huset prima ballerina. Nästan.

Nu har det blivit dags för denna trötta flicka att krypa ner under trefaldigt lager av filtar och täcken och sova som en stock. Det där med element har jag inte vågat mig på än nämligen...

Godnatt, sleep tight!

Despicable me

I'm having a bad bad day, it's about time that I get my way
Steamrolling whatever I see
uh, despicable me

I'm having a bad bad day
If you take it personal that's okay
watch, this is so fun to say
uh, despicable me


Hur gött sätter sig inte den låten på hjärnan?
Despicable Me är ju bara sååååå bra!! :D:D
ÄLSKAR DEN!



Massa disk i hela hallen

Heejzzaan
Hehe

Är sjukt trött och redigt flummig när jag skriver det här så jag ver om ursäkt för eventuella mystiska meningar och konstiga ord. Och felstavningar. Och dålig meningsbyggnad.
Har jobbat idag, precis som igår. Vet ni, jag fick jobbet jag så gärna ville ha, you can now call me an Administrativ Assistent!

Mitt jobb innefattar en del saker jag tycker är lite obehagligt, så det är perfekt för mig, eftersom jag får öva bort mina svagare sidor! Älskar faktiskt saker som utmanar en själv, trots att risken är att man mår lite dåligt under tiden. personligen har jag mått riktigt kasst nu i ett par dagar, men jag hoppas på att det snart släpper och att jag växer in i den nya rollen.

Utöver det faktum att jag jobbar mycket så är jag helt själv i mitt lilla hus nu. Päronen drog till cypern och lämnade mig in charge. Haha.

Känner de inte mig alls?

Tre minuter efter att de åkt låg det disk i hela köket, tvätt över hela huset och där satt jag i röran med ett brett flin på läpparna. Sååå gött.

Nu vankas sömn i några timmar, och imorgon är det hemtjänst igen. Känns nästan som semester att gå dit, och jag är inte barnvakt på kvällen så jag kan vila efter jobbet. Mmmmhm!

Godnatt mina hjärtan!

Barapapapa, I'm lööööving it

God eftermiddag hörrni!

Haft en bra helg? Det har iallafall jag haft :)
Igår var det fika, tennis och grillning på schemat. Det kunde ha blivit en impulsiv omgång biljard också men det blev aldrig så tyvärr, det får vi ta en annan gång. Idag har jag varit studiepedagog.
Det vill säga jag har förvirrat en stackars flicka till den grad att hon aldrig mer vågar öppna matteboken. Men hey, I'm only human!!

Grey's Anatomy, det är ju en av mina älsklingsserier, som tidigare känt. Men nu har det här med grey's gått till överdrift. Jag tror nästan det är dags för en personligt riktad intervention!
Varje lite lucka i mitt schema blir oförskämt fort upptagen av denna serie. Jag mäter liksom min fritid i Grey's-avsnitt.

"Okej, 55 minuter tills jag måste gå...jag hinner med ett avsnitt, och så hinner jag se inledning på nästa. Och sen, sen har jag ju en lucka på fyrtio minuter, då kan jag se resten, och ÄNDÅ hinna med att äta middag. HAHA, effektiv planering, WHATUUUUUP!!!"

Ja. Typ så ser mina dagar ut nuförtiden.

Jag vet inte vad ni tycker, men själv kan jag bara säga att I'm lööööving it!


Bad

Fyyy idag har jag en riktigt dålig dag.
Det var längesen jag hade en sån nu.
Jag vill helst bara gå och gömma mig under täcket och sova tills på lördag.

Jag tror nog jag ska göra det.
Tja

RSS 2.0